A végső pontszám

Az ezen a képernyőn megjelenő táblázat a végső pontszámokat és azok megoszlását jeleníti meg, ahogyan azok a tanuló számára láthatók. Ha a táblázatból értékek hiányoznak, lehetőség van a "visszalépésre" és ezek hozzáadására. Voltaképpen két kiigazítást eszközölhet a végső pontszámon.

  1. Ha a tanár pontszámát kell hozzáadni, akkor az adott munkát úgy pontozhatja, hogy áttér a tanár feladathoz tartozó kezelő képernyőjére és rákattint a "Tanuló értékelésre leadott munkái" pontra. Minden egyéb folyamatban lévő leadott munka pontozható. Ha ezzel elkészült, vigye a feladatot vissza a 3. szakaszba és újból számítsa ki a végső pontszámokat. Hasonlóképpen minden korábban nem pontozott értékelést pontozhat a kezelő képernyőről.
  2. Ha eltérő súlyozási sémát szeretne használni, vigye a feladatot vissza a 3. szakaszba, ahol rákattinthat a "Végső pontszámok kiszámítása" pontra és megadhatja az új súlyokat. A pontok újraszámítása után a feladatot át kell vinni a 4. szakaszba, ahol az új pontok elérhetővé válnak.

Súgó fájlok mutatója