A jelentés tartalma

A Hot Potatoes jelentései különféle tartalommal készülhetnek.

Jelentéstípus kiválasztása

Áttekintés

Ez a jelentés az adott teszt próbálkozásait sorolja föl. A "felhagyott" próbálkozásokat kihagyja, de a "folyamatban lévők" szerepelnek benne. Szerepel benne az egyes felhasználók képe és neve, a tesztre kapott pontszám és találat, valamint az egyes próbálkozások időpontja és tartama. A próbálkozásokat szükség esetén kiválaszthatja és kitörölheti.

Egyszerű statisztika
Ez a jelentés az adott teszt összes befejezett próbálkozását sorolja föl. A "felhagyott" és a "folyamatban lévő" próbálkozások nem szerepelnek benne. Szerepel benne az egyes felhasználók képe és neve, a tesztre kapott pontszám és az egyes próbálkozások során az egyes kérdésekkel kapcsolatos találatok. Emellett megadja az egyes kérdésekre és az egész tesztre az átlagpontot.

Részletes statisztika
Ez a jelentés a teszttel kapcsolatos összes befejezett próbálkozás minden részletét tartalmazza. A "felhagyott" és a "folyamatban lévő" próbálkozások nem szerepelnek benne. A jelentés az alábbi táblázatokat tartalmazza:

  • a válaszok táblázata, amelyből kiderül, hogyan válaszoltak az egyes felhasználók próbálkozásaik során az egyes tesztkérdésekre.
  • az elemzési táblázat, amely felsorolja az egyes kérdésekre adott válaszokat a gyakoriságukkal együtt.

Kattintásokról szóló jelentés
Ez a jelentés megmutatja az egyes tanulóknak a teszt megoldása során végrehajtott összes egérkattintását. Ez a jelentés igen terjedelmes lehet. Letöltése után táblázatkezelőben, pl. Microsoft Excelben tekinthető meg. A jelentés oszlopainak részletei a kattintások táblázata súgóban tekinthetők meg.

Kurzus kiválasztása

Ez a kurzus
A jelentés az adott kurzusban részt vevők válaszait mutatja.

Minden kurzusom
A jelentés a tesztet használó, Ön által tartott összes kurzus résztvevőinek a válaszát tartalmazza. Több kurzusban való használathoz a tesztnek a Portál állományai könyvtárban kell szerepelni. Ez a lehetőség csak a portál rendszergazdái számára elérhető.

Felhasználók kiválasztása

Minden résztvevő
Ebben a jelentésben a válaszok tanulók, tanárok, kurzusfejlesztők és rendszergazdák szerinti lebontásban szerepelnek. Ha vannak, tartalmazza a "vendég" felhasználók válaszait is.

Tanulók
A jelentésben a válaszok a kurzusba beiratkozott tanulók szerinti bontásban jelennek meg. A jelentés nem tartalmazza a tanár válaszait.

Egyetlen tanuló
A jelentés a legördülő listából kiválasztott egyetlen tanuló válaszait mutatja.

Pontok kiválasztása

Minden próbálkozás
A jelentés az egyes felhasználók összes próbálkozásával összefüggő válaszokat tartalmazza.

Legjobb próbálkozás
A jelentésben csak az egyes felhasználók próbálkozásaira adott legmagasabb pontok szerepelnek.

Első próbálkozás
A jelentésben csak az egyes felhasználók első próbálkozásai szerepelnek.

Utolsó próbálkozás
A jelentésben csak az egyes felhasználók legutolsó próbálkozásai szerepelnek.

Súgó fájlok mutatója